Get my own profile
Co-authors
- Pasquale FerrantiProfessor of Food Science and TechnologyVerified email at unina.it
- Pietro PucciProfessore di Biochimica, Dipartimento Scienze Chimiche, Università di Napoli Federico IIVerified email at unina.it
- Gennaro MarinoUniversità di Napoli Federico IIVerified email at unina.it
- Gabriella PocsfalviInstitute of Biosciences and BioResources, National Research Council of ItalyVerified email at ibbr.cnr.it
- Gianfranco MamoneInstitute of Food Sciences - CNR ItalyVerified email at isa.cnr.it
- Nicola SannoloProfessore ordinario di Medicina del LavoroVerified email at unicampania.it
- Fiorella MazzeoInstitute of Food Sciences-CNR- AvellinoVerified email at isa.cnr.it
- Gitta SchlosserELTE Eötvös Loránd UniversityVerified email at chem.elte.hu
- Claudio NapoliProfessore Ordinario di Patologia Clinica, Seconda Università degli Studi di NapoliVerified email at unina2.it
- Alida SorrentinoISA-CNRVerified email at isa.cnr.it
- simonetta cairarRcercatore Consiglio nazionale delle RicercheVerified email at cnr.it
- Raffaele PortaProfessore ordinario di Biochimica, Dipartimento di Scienze Chimiche, Università di Napoli "Federico II"Verified email at unina.it
- Andrea ScaloniNational Research CouncilVerified email at cnr.it
- Giuseppe PalumboProfessor of General Pathology at the Dipartimento di Medicina Molecolare e Biotecnologie MedicheVerified email at unina.it
- margherita ruoppoloProfessore ordinario BIO-10Verified email at unina.it
- Antimo Di Maro, PhDProfessor of BiochemistryVerified email at unicampania.it
- Alberto RitieniDipartimento di FarmaciaVerified email at unina.it
- Giuseppe (Nello) AmbrosioCardiology, University of Perugia School of MedicineVerified email at unipg.it
- Andrea BolognesiAlma Mater Studiorum - Università di BolognaVerified email at unibo.it
- Mauro RossiInstitute of Food Sciences, CNRVerified email at isa.cnr.it